Aluminium, een bewuste keuze voor jouw buitenschrijnwerk

De materiaalkeuze van je buitenschrijnwerk is er een belangrijke. Het bepaalt mee het prijskaartje, maar ook de nodige onderhoudswerken en de levensduur van je ramen en deuren. Bij Oben zijn we ervan overtuigd dat voor nieuwbouw en renovatie aluminium steeds de beste keuze is.

 
Toonzaal

Onderhoudsvriendelijk

Van aluminium geniet je levenslang. Uv-straling, roest of rot hebben geen invloed op dit materiaal. En onderhoud? Dat blijft beperkt tot een absoluut minimum. Af en toe eens poetsen met een sopje en je profielen blijven in perfecte staat.


Toonzaal

Uitstekende isolatiewaarde

Die profielen zijn ook bepalend voor de luchtdichtheid van je buitenschrijnwerk. Ramen en deuren vormen de grens tussen warm en koud en bufferen lawaai van buitenaf. Bij Oben zetten we met onze akoestisch en thermisch isolerende oplossingen in op een zo hoog mogelijke isolatiewaarde.


Toonzaal

Maximale ontwerpvrijheid

Discreet en sober of juist heel uitgesproken? Met of zonder reliëf? Verborgen vleugels, grote overspanningen, slanke profielen... Met aluminium liggen alle opties open. Voor ruime glaspartijen en -gevels is het technisch gezien zelfs de enige. Een niet te onderschatten pluspunt voor moderne architectuur.


Toonzaal

Veilig

Aluminium buitenschrijnwerk is de basis voor een veilige thuis. Het is uiterst bestand tegen inbraak door zijn extreme hardheid en weerstand tegen vervormingen. Wij rusten onze ramen en deuren uiteraard ook uit met veiligheidsbeslag. Daardoor zijn ze in gesloten toestand op meerdere plaatsen vergrendeld.Toonzaal

Honderden kleuren

Met 400-RAL kleuren en 65 verschillende structuurlakken zijn de mogelijkheden bij aluminium oneindig. Met referentieadressen en gratis kleurstalen helpen we je de juiste keuze te maken.Overtuigd van de keuze voor aluminium en wil je graag een offerte ontvangen voor jouw buitenschrijnwerk? Contacteer dan onze offertedienst

  • Vrijblijvende offerte
  • Geen voorschotten
  • Gratis kleurstalen
  • 60 jaar vakmanschap
  • Productie in eigen atelier