Thuis in elke stijl

De bouwstijl van je woning weerspiegelt je persoonlijkheid. Je zoekt dan ook buitenschrijnwerk dat bijdraagt aan het karakter van je woning. En dat krijg je deels door jouw profielkeuze. Wij sommen de mogelijkheden voor je op. Je kan de verschillende profielen uiteraard allemaal bekijken in de modelwoningen in onze toonzaal.

Masterline profielen

Hoge energie-efficiëntie, maximaal comfort en een verhoogde veiligheid. Dat is waar de Masterline 8 profielen voor staan. De Masterline reeks zorgt vandaag voor een uitgebreid gamma ramen en deuren waarbij volop ingezet wordt op de huidige isolatie-eisen. Hierdoor kan je kiezen uit drie isolatieniveaus die zelfs voor passiefwoningen een oplossing bieden.

Functionele stijl

1. Functionele stijl: sober en ongecompliceerd

Tijdloos door zijn eenvoud. Deze standaarduitvoering is dé keuze voor wie houdt van sober en ongecompliceerd design.

Renaissancestijl

2. Renaissancestijl: rustieke details

Ideaal voor de renovatie of restauratie van pastoriewoningen en herenhuizen. Of voor klassieke nieuwbouw. Deze gedetailleerde profielen laten met hun combinatie van ronde en hoekige vormen elke woning baden in een rustieke sfeer.

Modern Design

3. Deco: modern design

Nieuw in het gamma en uitermate geschikt voor een moderne of hedendaagse bouwstijl. De unieke afgeschuinde lijnen van dit profiel zorgen voor een strakke uitvoering.

Functionele stijl

4. Verborgen vleugel: super strak

Door het wegwerken van de opengaande vleugel van raam of deur krijgt je woning een strakke belijning én uitstraling

Slim line

Met een knipoog naar de stalen ramen van weleer is de Slim Line (SL38) reeks perfect voor wie zoekt naar ultraslanke profielen. Een troef binnen de hedendaagse minimalistische architectuur, zeker als je weet dat er niet ingeboet moet worden op energieverlies. De kenmerkende uitstraling die de Slim Line profielen aan je ramen en deuren geeft past zowel in klassieke als moderne bouwstijlen. De designvarianten Classic, Cubic en Ferro zijn te bekijken in onze toonzaal

Topkwaliteit

Oben werkt al meer dan 40 jaar samen met Reynaers Aluminium voor de raam- en deurprofielen. Zo ben je zeker van de beste materialen en systemen, getuige ook het ISO 9001-certificaat en de systeemgarantie van 10 jaar. Het Qualicoat- en Qualanodlabel garanderen perfect lak- en anodiseerwerk.

Dankzij de speciale oppervlaktebehandeling staan ramen van Oben ook in agressieve omgevingen hun mannetje – kustgebieden, zwembaden, labo’s met chemicaliën… Overal blijft de kleur maximaal behouden.Wil je graag meer weten over de mogelijke profielkeuzes voor jouw ramen en deuren?
Maak dan een afspraak in onze toonzaal.


 
Een stijl voor iedere woning