Nieuws

Actiedagen bij Oben op 9 en 10 oktober

Heb je (ver)bouwplannen? Kies dan voor aluminium buitenschrijnwerk en geniet levenslang van je investering. Tijdens onze actiedagen in het weekend van 9 en 10 oktober nodigen we je graag uit in onze showroom om inspiratie op te doen voor je buitenschrijnwerk.

Geniet van extra korting

Speciaal voor onze actiedagen geven we extra korting op onze nieuwe profielen, zoals de Masterline 8, de SL 38 HI Classic (met de uitstraling van een stalen raam van weleer) of een schuifdeur van het type CP of LS. Mooi meegenomen, zeker met de BEN-principes die sinds begin 2021 standaard zijn voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen.

Inspiratie in alle veiligheid

In onze showroom van 500 m² vind je de laatste nieuwigheden op het vlak van buitenschrijnwerk. Ontdek onze ongekende kwaliteit in de modelwoningen en bekijk al onze profielen en afwerkingsmogelijkheden, beschikbaar in meer dan 400 kleuren. Wil je zeker zijn dat één van onze adviseurs uitgebreid de tijd voor je heeft en wil je ons helpen om de drukte wat te spreiden? Maak dan alvast je afspraak op 011 81 49 06.

Wil je eerst thuis wat inspiratie opdoen voor je buitenschrijnwerk? Download dan alvast ons inspiratieboekje!

Bekijk onze ramen en deuren in een virtuele omgeving 

Wil je tot in detail bekijken hoe je toekomstige buitenschrijnwerk er zal uitzien? In onze toonzaal kan dat met de configurator van Reynaers. Daarmee kan je alle designvarianten van onze ramen, deuren en schuifdeuren in elke kleur en uitvoering visualiseren. 

Wij kijken er naar uit om je terug tijdens onze actiedagen te ontvangen met een lekker tasje koffie. Je kan ons op zaterdag 9 en zondag 10 oktober bezoeken van 10 tot 18 uur. En ook zonder afspraak ben je uiteraard welkom!

 

  • Actiedagen bij Oben op 9 en 10 oktober