Nieuws

Actiemaand maart

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Dat hebben we bij Oben goed begrepen. Daarom vervangen we onze actiedagen door een volledige actiemaand. Zo kunnen we iedereen in alle veiligheid ontvangen en kan je met een gerust hart inspiratie opdoen voor je buitenschrijnwerk. Maak snel een afspraak en ontdek tijdens je bezoek aan onze toonzaal alle nieuwigheden op het vlak van aluminium buitenschrijnwerk.

Een hele maand extra korting

Als alternatief voor onze jaarlijkse actieweek in maart geven we nu de hele maand extra korting op onze isolerende profielreeksen zoals de Masterline 8, de SL 38 HI Classic of een schuifdeur van het type CP of LS. Mooi meegenomen voor iedereen met bouw- of verbouwplannen. Zeker met de BEN-principes die sinds begin 2021 standaard zijn voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen.

Bezoek ons in alle veiligheid

In plaats van alle bezoekers op één weekend te ontvangen, organiseren we een volledige actiemaand zodat iedereen in alle rust en veiligheid kan langskomen. Maak gewoon even telefonisch of online een afspraak en kom langs in onze toonzaal in Zonhoven. Vergeet zeker je mondmasker niet. Dat mag je eventueel wel afnemen zodra we zitten aangezien we plexischermen hebben voorzien om de veiligheid te kunnen garanderen.

Nieuwe ideeën

Tijdens je bezoek krijg je niet alleen onze onverdeelde aandacht en een lekker tasje koffie, maar ontdek je ook meteen alle nieuwigheden op het vlak van aluminium buitenschrijnwerk. We laten je in onze ruime toonzaal graag de toepassingen van onze producten zien in een aantal modelwoningen en tonen je al onze profielen met de afwerkingsmogelijkheden. Zo kan je meteen een heleboel inspiratie opdoen voor jouw buitenschrijnwerk en zie je met eigen ogen waarom Oben de specialist is in aluminium ramen en deuren.

Lukt het je niet om naar onze toonzaal te komen? Download dan zeker onze inspiratiegids. Doorheen deze gids vind je een heleboel praktische informatie, tips en inspiratie voor je aluminium ramen en deuren zodat je zonder zorgen het beste buitenschrijnwerk voor jouw woning kan kiezen.

We kijken ernaar uit om je in maart in onze toonzaal te ontvangen. Maak nu een afspraak via 011/81 49 06.

  • Actiemaand maart