Nieuws

Aluminium: vijf keer de juiste keuze!

Weet je nog niet welk type schrijnwerk je wil? Nieuwbouw of renovatie, met aluminium investeer je in een mooie, veilige en duurzame thuis.

Onderhoudsvriendelijk

Van aluminium geniet je levenslang. Uv-straling, roest of rot hebben geen invloed op dit materiaal. En onderhoud? Dat blijft beperkt tot een absoluut minimum. Af en toe eens poetsen met een sopje en je profielen blijven in perfecte staat.

Uitstekende isolatiewaarde

Die profielen zijn ook bepalend voor de luchtdichtheid van je buitenschrijnwerk. Ramen en deuren vormen de grens tussen warm en koud en bufferen lawaai van buitenaf. Bij Oben zetten we met onze akoestisch en thermisch isolerende oplossingen in op een zo hoog mogelijke isolatiewaarde.

Maximale ontwerpvrijheid

Discreet en sober of juist heel uitgesproken? Met of zonder reliëf? Verborgen vleugels, grote overspanningen, slanke profielen, honderden kleuren ...Met aluminium liggen alle opties open. Voor ruime glaspartijen en -gevels is het technisch gezien zelfs de enige. Een niet te onderschatten pluspunt voor moderne architectuur.

Veilig

Aluminium schrijnwerk is de basis voor een veilige thuis. Het is uiterst bestand tegen inbraak door zijn extreme hardheid en weerstand tegen vervormingen. Wij rusten onze ramen en deuren uiteraard ook uit met veiligheidsbeslag. Daardoor zijn ze in gesloten toestand op meerdere plaatsen vergrendeld. En blijven dieven in de kou!

Aantrekkelijk geprijsd

Aluminium duur? Integendeel. Met aluminium haal je comfort in huis. En een interieur dat volledig bij jou past. Tijdens onze actiedagen op 27 en 28 september krijg je zelfs superisolerende ramen aan dezelfde prijs als standaardramen.

  • Aluminium: vijf keer de juiste keuze!