Nieuws

Nieuw bij Oben

Hoewel de MasterLine 8 ramen dé absolute nieuwigheid en verandering in ons ramen- en deurenaanbod vertegenwoordigen, zitten we ook op andere vlakken niet stil. De afgelopen weken introduceerden we twee extra nieuwigheden die we jou graag voorstellen.

SL 38 Hi

De ultraslanke staallook van de SL 38 is al sinds juni verkrijgbaar. Zijn nog beter isolerende broer, de SL 38 Hi, is er pas sinds september. De thermische prestatie van dit nieuwe profiel voldoet aan de normen voor de modernste nieuwbouwwoning en kan geplaatst worden met dubbele en driedubbele beglazing. Hierdoor kunnen jouw ramen  met fijne profielen afgewerkt worden, behouden ze hun staallook en boeten ze niet in op de hogere isolatiewaarde van een aluminium profiel.

Balustrade in glas

Grote glasgevels in woningen zonder balkon, maar met maximaal opengaande delen zijn een wereldwijde trend. Om de esthetiek en het zicht van zo’n glazen gevel te bewaren, maar ook te voldoen aan de veiligheid is er nu een nieuwe glasbalustrade ontwikkeld. Met een minimum aan profiel wordt de balustrade nagenoeg onzichtbaar waardoor je ten volle van het uitzicht kan genieten.

MasterLine 8

Ook wel het raamsysteem van de toekomst genoemd. Deze nieuwe profielreeks behaalt vlot elk gewenst isolatieniveau, is geschikt voor elke bouwstijl en geeft de architect een zeer ruime ontwerpvrijheid. Je komt hier alles over de MasterLine 8 te weten.

  • Nieuw bij Oben