Nieuws

Nieuwe Reynaers schuifdeur: MasterPatio

Onze partner Reynaers Aluminium lanceert MasterPatio, een nieuwe schuifdeur die een uitstekende thermische isolatie combineert met een strak, modern design. Deze schuifdeur is perfect combineerbaar met je aluminium ramen en deuren en laat je toe om de smalle aanzichtslijnen van de aluminium profielen verder door te trekken.

Van vloer tot plafond

MasterPatio is een verdiepingshoog schuifsysteem dat zich vooral kenmerkt door strakke lijnen en een optimaal comfort. De hefschuifdeur heeft een toegelaten hoogte van 3,7 meter en een comfortabele bediening. Je kan er gemakkelijk een gevel van vloer tot plafond mee creëren die volledig aansluit bij de rest van je aluminium buitenschrijnwerk en zo extra veel daglicht binnenlaten. Voorbeelden van de MasterPatio vind je in deze productvideo: https://www.youtube.com/watch?v=sq82XjJqhmI

Lucht- en waterdicht

Dankzij de uitstekende lucht- en waterdichtheid en het hoge isolerende vermogen is MasterPatio geschikt voor laagenergie- en passiefwoningen, maar ook voor hoogbouw. Dus of je nu een leuke stadswoning hebt midden in het centrum of een appartement aan de kust, dit systeem past altijd.

Monorail of duorail

Reynaers biedt een monorail- en een duo rail-uitvoering aan. De monorail combineert een schuivende vleugel met vaste beglazing die rechtstreeks in het buitenkader wordt geplaatst. Dat creëert een erg slanke en minimalistische look. De schuivende vleugel kan zich zowel aan de binnen- als de buitenzijde bevinden. De duo rail combineert twee identieke vleugels die beiden kunnen fungeren als schuivend element voor een symmetrische totaallook en een flexibel gebruikscomfort.

Aandacht voor het milieu

MasterPatio werd ontworpen met aandacht voor het milieu. Voor de hefschuifdeur worden niet alleen gerecycleerde en recycleerbare kunststoffen gebruikt, maar ook koolstofarm aluminium. Zo verlaagt de CO2-uitstoot verbonden aan de productie van de MasterPatio aanzienlijk.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de nieuwste schuifdeur van Reynaers Aluminium? Of wil je het MasterPatio-systeem graag een keertje met eigen ogen zien? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan onze ruime toonzaal in Zonhoven.

  • Nieuwe Reynaers schuifdeur: MasterPatio