Nieuws

Nieuwigheden gespot op Polyclose

Polyclose is de beurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek voor de vakman in België. Om de twee jaar verzamelen de grote spelers uit de sector zich in Gent om hun innovaties en nieuwigheden voor te stellen. Het ideale moment om ook jullie te laten proeven van wat er zich op het vlak van ramen en deuren afspeelt.

Beglazing

Onze vaste glasleverancier Saint-Gobain stelde de nieuwe generatie E-glas voor. Een dubbele of driedubbele beglazing die warmte uitstraalt en bijgevolg visuele en thermische troeven kan uitspelen. Bepaalde radiatoren kunnen dankzij deze beglazing weggelaten worden en issues met condensatie of sneeuw zijn verleden tijd. De ECLAZ ONE gaat dan weer een stapje verder op het vlak van isolerende beglazing met een isolerende coating die maximaal natuurlijk daglicht in huis haalt. Beide types van beglazing zijn tijdens onze actiedagen te bekijken, de basisweetjes van beglazing kan je alvast hier lezen.

Reynaers Aluminium product configurator

Je buitenschrijnwerk heeft een grote impact op het uitzicht van je woning. Om de juiste keuze te maken, ontwikkelde Reynaers de product configurator. Een tool waarbij alle raam-, deur- en schuifraamsystemen in alle designvarianten en kleuren worden gevisualiseerd. Zo krijg je op voorhand een duidelijk beeld van hoe je woning eruit gaat zien. De officiële lancering voor het grote publiek vindt plaats tijdens Batibouw én je kan hem hopelijk ook tijdens de actiedagen in onze showroom gebruiken.

Nieuwe deurgrepen

Strak en modern zijn de kenmerkende woorden voor de Solid Line van Anaf. Weldra introduceren we deze deurgrepen uit massief aluminium in onze toonzaal zodat één van deze eigentijdse ontwerpen ook jouw voordeur kan sieren. Ook deze nieuwigheid kan je tijdens de actiedagen komen bekijken.

  • Nieuwigheden gespot op Polyclose