Nieuws

Oben, da's kiezen voor zorgeloos wooncomfort

Bij Oben kies je niet enkel ramen en deuren, je kiest voor comfortabel en zorgeloos genieten in je woning. En dat nemen we bij Oben zeer ernstig. Zorgeloos wooncomfort is bij ons meer dan een slogan…

1. Grondige voorbereiding

Elk nieuw project, van nieuwbouw tot renovatie, wordt grondig doorgenomen met onze projectleider. Hij bespreekt samen met jou het volledige dossier en maakt een overzichtstekening. Onze technische specialisten optimaliseren vervolgens alle ramen in functie van de afmetingen, het isolatieniveau, de vorm en de gewenste kleur. Zo gebruiken we voor elk raam de meest geschikte profielen.

2. De keuze voor aluminium

Aluminium is sterk en roestvrij. Barsten, scheuren of rotten zijn uitgesloten. Bovendien is aluminium immuun voor vocht, temperatuursschommelingen of wisselende weersomstandigheden. Met andere woorden: hét materiaal voor schrijnwerk met karakter!

3. Uitstekende isolatie

Bij Oben denken we aan je comfort met onze luchtdichte akoestische en thermische oplossingen met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. Uiteraard is ons schrijnwerk water- en winddicht én verliezen we ook de ventilatie niet uit het oog.

4. Tonnen inspiratie

Weet je niet waar te beginnen in je zoektocht naar nieuw buitenschrijnwerk? Stap dan binnen in onze toonzaal van 500 m² boordevol inspiratie. De verschillende modelwoningen geven een realistisch beeld van hoe het schrijnwerk er in uw woning gaat uitzien. En we tonen je graag alle afwerkingsmogelijkheden, profieltypes en kleuren.

5. Uitstekende nazorg

Niet alleen tijdens de productie, maar ook ter plaatse bij het monteren van jouw ramen, deuren of veranda, streven we de beste kwaliteit na. Maar daar stopt het niet! In geval van eventuele problemen kan je altijd rekenen op een professionele hersteldienst.

  • Oben, da's kiezen voor zorgeloos wooncomfort