Nieuws

Oben is klaar voor de toekomst: Motorisch gestuurde deursloten

Sinds begin dit jaar rust Oben zijn aluminium deuren standaard uit met een zevenpuntsluiting. Dat wil zeggen dat je deur na het sluiten op maar liefst zeven plaatsen vergrendeld is. De sloten komen van het Duitse familiebedrijf Fuhr, al meer dan 100 jaar een referentie in deursloten. Ze hebben dan ook een heel breed en up-to-date gamma.

Nieuwe generatie

Oben gaat als koploper in hoogkwalitatief buitenschrijnwerk nog een stapje verder. Zoals de klemtoon van kantelpoorten op tien jaar tijd volledig naar sectionale poorten met afstandsbediening is geëvolueerd, zo zijn motorisch gestuurde sloten dé toekomst voor deuren. Oben zal ze binnenkort dan ook installeren in de toonzaal, zodat je zelf kan uittesten hoe handig deze nieuwe generatie deursloten is. Van zodra je het topslot met zevenpuntsluiting in de motorisch gestuurde versie dichtdoet, sluiten de zeven punten. Je hoeft zelfs geen sleutel meer om te draaien!

Altijd en overal controle

Automatisering wint aan populariteit. De toegangscontrole van de motorisch gestuurde sloten is zo magnifiek gemaakt dat je het kan aansluiten op alle domoticasystemen. En zelfs vanop afstand via wifi de deuren openen. Dat biedt tal van voordelen: je programmeert eenvoudig wie, wanneer en waar binnenkan. Interessant als je bijvoorbeeld de poetsvrouw wil binnenlaten. Zo kan je altijd en overal controleren of je voor- of achterdeur gesloten is.

Wat als de stroom uitvalt?

Het systeem is uitgerust met een paniekfunctie. Als de stroom uitvalt, gebruik je gewoon de klink van de gesloten deuren en ze gaan open.

Hoe bedienen?

Motorisch gestuurde sloten kan je op drie manieren bedienen: via afstandsbediening in de auto, met een codeklavier of een vingerscan.

Mechanisch slot

Je merkt het, deze sloten zijn de absolute top qua veiligheid. Maar er zijn ook simpelere oplossingen, zoals het mechanisch slot met driepuntsluiting. Hierin zitten drie magneten die ervoor zorgen dat de drie sluitnokken altijd uitgetrokken worden. Je deur is hoe dan ook altijd op drie punten beveiligd.

Rondleiding voor elke klant!

Spring gerust eens binnen om de nieuwste deursloten zelf uit te testen. Oben gunt je graag een blik achter de schermen tijdens de fabricage van onze ramen en deuren.

  • Oben is klaar voor de toekomst: Motorisch gestuurde deursloten