Nieuws

Oben wint "de knapste realisatie - verbouwing"

Saint-Gobain Glass brengt jaarlijks zijn voornaamste klanten bij elkaar in het Glass Expert ContactPlatform. Dit zijn een honderdtal ramenfabrikanten en glazeniers van over heel België.

Nieuwe Award voor knapste glasrealisatie

In deze editie werd voor het eerst een Award uitgeschreven onder al deze klanten voor de Knapste Glasrealisatie in twee categorieën: Nieuwbouw en Renovatie. Realisaties van de voorbije 12 maanden konden worden ingestuurd met fotomateriaal en argumentatie: hoezeer was er rekening gehouden met de specifieke situatie van de klant en van de werf om telkens een passend glasvoorstel te formuleren met betrekking tot de vele glaseigenschappen en glasmogelijkheden: thermisch, akoestisch, veilig, zonwerend, esthetisch, ...

Goud en zilver voor Oben

Voor zowel nieuwbouw als renovatie wist Oben zich te onderscheiden. In de categorie Nieuwbouw werden we knap tweede, met de nieuwe kledingzaak 2x Kadet te Hasselt. In de categorie Renovatie kwamen we uit als winnaar, met de verbouwing van Barbershop Stiiv te Diest.

Het winnend project

Voor onze winnende inzending gebruikten we drie verschillende glastypes voor maximale tevredenheid in elke leef- en werkruimte. Aan de straatzijde CLIMAPLUS ECLAZ ONE, de nieuwste generatie "1,0" beglazing met zijn uitzonderlijk hoge transparantie, gecombineerd met STADIP SILENCE akoestisch gelaagd glas om voor zowel klanten als bewoners optimaal comfort te verzekeren. In de achtergevel CLIMAPLUS ONE op het gelijkvloers (geen rechtstreeks zonlicht) en het zonwerende CLIMAPLUS SUN op de verdiepingen.

  • Oben wint
  • Oben wint
  • Oben wint