Nieuws

Ontdek dé tips voor jouw buitenschrijnwerk in ons inspiratieboekje

Bouwen of verbouwen, dat is vooral keuzes maken. Veel daarvan zijn bepalend voor het uitzicht en comfort van je woning dus wil je zeker zijn dat je de juiste keuzes maakt. Om je een handje te helpen tijdens het hele bouw- of verbouwproces is er ons inspiratieboekje. Daarin vind je een heleboel praktische info, tips en inspiratie voor je ramen en deuren.  

Praktische tips

Het beste buitenschrijnwerk voor jouw woning kiezen wordt kinderspel. In ons inspiratieboekje ontdek je onze tips voor het kiezen van je buitenschrijnwerk, je aluminium ramen en de juiste beglazing. Daarnaast zetten we ook in op veiligheid met een stappenplan tegen inbrekers en bekijken we wat nu precies de prijs van je buitenschrijnwerk bepaalt. Handig toch?

Doe de profieltest

Aangezien je buitenschrijnwerk bijdraagt aan het karakter van je woning, is het belangrijk om de juiste profielen te kiezen. Op die manier laat je het volledige plaatje kloppen. Daarom hebben we een profieltest uitgewerkt die aan de hand van enkele eenvoudige ja-neevragen bepaalt welk profiel het best bij jouw woning past.

Bespaar eenvoudig

We helpen je ook om je budget te optimaliseren. Zo geven we tips over hoe je kan besparen op en met je buitenschrijnwerk. Van premies voor het plaatsen van je ramen en deuren tot drie manieren om energieverlies buitenspel te zetten.

Laat je overtuigen door onze referenties

Daarnaast hebben we een aantal referenties opgenomen in ons inspiratieboekje. Zo zie je in één oogopslag hoe onze aluminium ramen en deuren worden ingezet bij onze klanten en krijg je meteen een zicht op de vele mogelijkheden. Wil je liever zelf eens voelen hoe stevig onze materialen zijn? Of wil je de kleuren en stijlen voor je buitenschrijnwerk met eigen ogen zien? Je bent altijd welkom in onze ruime toonzaal.

Download nu jouw exemplaar!

  • Ontdek dé tips voor jouw buitenschrijnwerk in ons inspiratieboekje