Nieuws

Ontdek de masterline 8 bij Oben

Tijdens de Actiedagen van 17 tot en met 23 september lanceert Oben de gloednieuwe profielreeks MasterLine 8 van Reynaers Aluminium. Deze innovatieve profielen blinken uit in veelzijdigheid en worden tijdens de Actiedagen met een speciale lanceringsactie aangeboden.

Het raamsysteem van de toekomst

Raamprofielen die hoge toppen scheren wat betreft energie-efficiëntie en maximaal comfort én veiligheid bieden aan de bewoners. Dat is waar MasterLine 8 voor staat. Je kan kiezen uit drie verschillende isolatieniveaus  die zelfs voor passiefwoningen een oplossing bieden.

Geschikt voor elke woning

Hou je van strak en modern of verkies je liever een klassieke look voor je buitenschrijnwerk? Geen probleem voor de MasterLine 8 profielen! Het systeem past moeiteloos in elke architectuurstijl en biedt drie designvarianten die zorgen voor de gewenste finishing touch van jouw ramen.

Bezoek onze Actiedagen

Benieuwd hoe de MasterLine 8 profielen eruit zien? Bezoek dan zeker onze toonzaal in Zonhoven. In onze modelwoningen zal een raam met dit nieuwe profiel ingebouwd zijn en onze vertegenwoordigers maken je graag wegwijs in dit volledig nieuwe gamma. Bovendien geldt tijdens de Actiedagen een speciale lanceringsactie!*

 

*Vraag naar onze actievoorwaarden.

  • Ontdek de masterline 8 bij Oben