Nieuws

Ontdek de nieuwe TOUCH-handgrepen bij Oben

Wanneer je het aluminium buitenschrijnwerk voor je ramen en deuren kiest, gaat er meestal veel aandacht naar het selecteren van de profielen en het al dan niet extra inzetten op isolatie en veiligheid. Maar het beslag is zeker zo belangrijk. Of je nu kiest voor een moderne woning of een meer traditionele bouwstijl, met hun strakke en verfijnde vormgeving geven de nieuwe TOUCH-krukken je woning meteen een uniek karakter.

Strakke designkruk

De TOUCH-handgreep is een strakke en vlakke designkruk die de slanke lijnen van je aluminium buitenschrijnwerk accentueert. Door de lijn van je aluminium ramen, deuren en schuifdeuren in de handgreep door te trekken, creëer je een uniforme afwerking en wordt de gekozen vormgeving zowel zichtbaar als tastbaar. Bovendien komt dit aluminium raambeslag altijd in dezelfde kleur als je profielen zodat alles één mooi geheel vormt en je automatisch een gevoel van rust krijgt.

Mooi, handig én veilig

De TOUCH-handgrepen zijn niet alleen prettig om naar te kijken maar liggen ook goed in de hand en zorgen voor een soepele vergrendeling van je aluminium ramen, deuren en schuifdeuren. Wanneer je je aluminium ramen uitrust met een TOUCH-kruk, heb je de keuze tussen een standaardhandgreep en een afsluitbare variant. Zo kan je ook met TOUCH extra inzetten op de veiligheid van je woning.   

Inspiratie nodig voor je aluminium raambeslag?

De slanke vormgeving van de TOUCH-beslaglijn heeft voor ieder wat wils en sluit bij verschillende stijlen aan. Nieuwbouw of renovatie, TOUCH zorgt altijd voor een stijlvolle afwerking. Zoek je nog wat inspiratie voor het kiezen van je aluminium raambeslag of wil je de TOUCH-krukken graag eens van dichtbij bekijken? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze ruime toonzaal. We geven je graag deskundig advies bij de keuze van je aluminium buitenschrijnwerk en het bijhorende beslag.

  • Ontdek de nieuwe TOUCH-handgrepen bij Oben