Kies je deur in drie stappen

1. Hou inbrekers buiten

Veiligheid is dé topprioriteit bij het kiezen van een voor- of achterdeur. Bij Oben krijgt elke deur daarom standaard een zevenpuntsluiting die de deur op zeven verschillende plaatsen vergrendelt, in functie van de deurlengte.

Ook een veiligheidscilinder met bijpassende sleutel is standaard. Sleutel laten bijmaken? Dat kan, maar alleen als je het meegeleverde certificaat voorlegt …

Hoef je dan helemaal geen extra keuzes te maken? Toch wel: bepaal zelf hoe ver je gaat! Oben biedt de meest uiteenlopende oplossingen voor toegangscontrole, van kaartlezers en duimsensoren tot aansturing vanop afstand met je smartphone of tablet. Afhankelijk van jouw verwachtingen, zoeken we samen de beste oplossing.

Een veiligheidscilinder met bijpassende sleutel is standaard

2. Denk aan je energiefactuur

Net als je ramen, vormt de buitendeur een niet te missen aandachtspunt in de bouwschil. Het is heel belangrijk dat de warmtedoorgangscoëfficiënt of U-waarde overeenkomt met de overige delen van de bouwschil, zoals de muren en het dak. Is dit niet het geval, dan wordt de buitendeur een koudebrug waarlangs kostbare warmte verloren gaat.

Schenk daarom voldoende aandacht aan de isolerende eigenschappen. In het uitgebreide aanbod van Oben, van standaarddeuren tot superisolerende oplossingen voor passiefhuizen, vind je altijd de deur die je nodig hebt.

Denk aan je energiefactuur

3. Ga voor de juiste look

Je voordeur is het visitekaartje van je woning. Behalve veilig en energievriendelijk moet ze natuurlijk ook mooi en praktisch zijn. Aan die voorwaarde voldoende de deuren van Oben met glans. We werken met de gerenommeerde Belgische merken Anaf en Fralu. In onze toonzaal vind je van elk merk minstens één voorbeeld.

Om jouw mooie deuren bovendien zo praktische mogelijk te maken, bieden we een waaier aan bedieningssystemen aan. Ga je voor een naar binnen draaiende enkele deur? Of naar buiten? Of wat dacht je misschien van een pivoterende deur?

Ook maatwerk is altijd mogelijk, en niet per se duur. Kortom: de perfecte buitendeur ligt binnen handbereik!

Je voordeur is het visitekaartje van je woning.