Kleuren

Meer dan 400 profielkleuren

De kleur van je schrijnwerk heeft een enorme impact op de uitstraling van je woning. Ook voor de sfeer in huis is kleur zoveel meer dan een detail. Kies bij Oben uit meer dan 400 hoogwaardige profielkleuren. Van glanzend en mat tot diverse anodisatietinten.

Op zoek naar een exclusieve look? Neem dan een kijkje in ons Coatex-gamma. Onderhoudsarme structuurlakken in 62 matte en drie metallieke kleuren.

Kan je moeilijk kiezen? Dan zijn de Concept-systemprofielen misschien iets voor jou, met verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant van je ramen of deuren!

De Concept-systemprofielen, met verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant
De hier getoonde kleuren zijn een benadering.

Maak de juiste keuze met gratis kleurstalen

400 RAL-kleuren, 65 verschillende structuurlakken … de mogelijkheden zijn schier oneindig! Maar hoe maak je de juiste keuze? Geen zorgen, wij helpen je een handje. Bij een bezoek aan onze toonzaal krijg je gratis kleurstalen mee naar huis. Hou deze naast je bakstenen en dakpannen voor een perfecte inschatting van je toekomstig buitenschrijnwerk. Op maat van je woning!

Nog niet helemaal zeker? Dan bezorgen we je enkele referentieadressen in je buurt, in de gewenste kleur.

Tip: verwittig je architect op tijd

Verwittig je architect of aannemer op voorhand over je keuze voor aluminium. Zij kunnen de keuze van het metselwerk en de dorpels afstemmen op het uitzicht van de ramen, zowel buiten als binnen.

Kies een kleur