Testimonials

 

H. Engels - Genk

Zopas werden de werken, uitgevoerd door uw firma, beëindigd. Graag wil ik melden dat deze tot onze grote tevredenheid hebben plaatsgevonden. Dit is niet enkel te danken aan Stijn Thys en Kristof Bogaers die ons van het begin tot het einde perfect hebben begeleid. De planning, opgesteld door Hugo, lag binnen de lijn van onze verwachtingen. En last but not least: de montageploeg (Johan, Miguel en Jeroen) heeft professioneel werk afgeleverd en de communicatie en omgang met deze ploeg verliep in de opperbeste stemming. Hiervoor wil ik u graag bedanken. Niets dan lof voor de firma Oben.

Jacobs H.

Vanochtend werd het glas van mijn voordeur vervangen door 2 van uw medewerkers. Ik feliciteer u graag. Het was aangenaam verrassend vast te stellen hoe dienstvaardig en enthousiast deze mensen waren. Er moest nog een zijdeur gecheckt worden die niet helemaal 100% werd teruggeplaatst bij een vorige herstelling. Ik heb mogen genieten van een vriendelijke service.

P. GERITS

Graag wil ik jullie bedanken voor de goede service bij de vervanging van mijn draaikipraam. De vriendelijke telefoniste, de communicatie via mail en de technieker die langs geweest is. Een dikke pluim voor iedereen. Een goede dienst na verkoop! Doe zo verder.

E. Koutsopoulos en N. Nelissen Grade - Hoegaarden

Bij deze stuur ik u deze mail om mijn complimenten over te maken aan het team dat onze ramen en deuren is komen plaatsen, evenals de goede opvolging door iedereen waar wij mee hebben gesproken naar aanloop hiervan.

Ten eerste zijn de werken op amper 3 dagen uitgevoerd op een zeer correcte manier en zijn wij enorm tevreden. Zoals eerder gewaarschuwd kunnen hier en daar problemen voorkomen en na plaatsing hebben wij een kleine barst opgemerkt in een van de ramen. Dit is door de plaatsers opgenomen en er werd ons meteen bevestigd dat dit binnen een week of 2 zou worden vervangen. Het spreekt voor zich dat wij hier alle begrip voor hebben en enorm blij zijn dat hier meteen een duidelijke oplossing voor werd geboden.

Dat gezegd zijnde; het team dat zich verantwoordelijk heeft gesteld voor het uitbreken en het plaatsen van de nieuwe ramen en deuren heeft snel, correct en met veel vakmanschap gewerkt en dat is meteen zichtbaar. Ons huis, gebouwd in 1933, is onherkenbaar en geeft een indruk waar zelfs wij ons niet aan hadden verwacht. De mensen die hier zijn geweest, inclusief de opmeter (Wesley), zijn enorm vriendelijk geweest en hebben hun werk meer dan goed uitgevoerd, hetgeen waar wij zeer dankbaar voor zijn.

Bij deze wil ik aldus mijn complimenten en dankbaarheid overmaken aan Oben, aan Ludo, die ons met veel info en kennis te woord heeft gestaan, aan Wesley die de opmeting op zich heeft genomen en aan iedereen die hierbij betrokken is geweest.

Wij zijn door mond-op-mond reclame bij Oben terecht gekomen en u mag er zeker van zijn dat deze 'traditie' door ons zal verder gezet worden. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen en dit mag gezegd worden. Jullie manier van werken is er één die door weinige bedrijven gehanteerd wordt en jullie jarenlange ervaring is op elk vlak merkbaar. Doe dus vooral zo verder en accepteer onze enorme blijdschap met de opvolging.

S. Bloemen

Ik wou je nog even laten weten dat ik super content ben van de nieuwe ramen en deuren. Het lijkt wel een heel ander huis.

De geleverde service getuigt echt van vakmanschap. Van het eerste bezoek in de toonzaal tot de plaatsing!

Ik wou nog even een dikke chapeau en merci doorsturen aan de 'plaatsers'. Ongelooflijk welk werk die verricht hebben op die 2 dagen. Het was effe zweten als opeens alle ramen eruit waren maar dankzij teamwork zaten we in de namiddag weer 'winddicht'. Fijn ook dat ze direct met oplossingen kwamen om het 'gat' af te dekken bij het schuifraam(wat nu een panorama venster is geworden). Super vriendelijke mannen. Bedankt.

Spring gerust eens binnen als je in de buurt bent en het resultaat eens wil zien.

I. Theunis - Cachet Interieur

Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan, en dat is erg veel.
Heel veel dank voor jullie eindeloze geduld, want het was geen makkelijke zaak de vergunning vast te krijgen bij de dienst Ruimtelijke Ordening. Gelukkig bleven jullie mij met raad en daad bijstaan, in alle beperkingen aan mij opgelegd. Dit zal ik jullie eeuwig dankbaar blijven.
Jullie hebben niets van moeite gespaard de levering en zorgvuldige plaatsing tijdig uit te voeren, zodat de andere werken konden aansluiten.
Ook de correcte prijssetting, die ondanks alle verwikkelingen die er bij kwamen, hetzelfde bleef, vind ik knap en heeft mij zoveel vertrouwen gegeven : u mag rekenen op mijn aanbevelingen.

Veel dank nogmaals, en ik hoop van harte u en de anderen eens te mogen verwelkomen in de zaak.
Met een vriendelijke groet.

Fons en Paula - Kaulille

Met deze mail willen we jullie bedanken voor het fijne en correcte werk dat bij ons is geleverd. Speciale dank aan Ludo voor het nemen van de juiste keuzes samen met ons. Hij doet zijn job met veel passie Proficiat! Ook een proficiat aan Ernest die ons gedurende het ganse proces de nodige ondersteuning gaf. En natuurlijk niet te vergeten alle bedienden en mensen die alles verwerkt hebben tot dit mooie eindresultaat. Ten slotte onze oprechte dank aan de aangename en fantastische montage ploeg die we graag verwenden met een eigen gebakken wafel.

We maken zeker reclame voor jullie firma. Onze architecte komt volgende vrijdag kijken naar het resultaat. Zij heeft nog nooit met jullie firma gewerkt. Ze is in contact gekomen met Ernest op onze werf en heeft jullie werkwijze zodanig als positief ervaren dat ze al enkele klanten naar jullie heeft gestuurd.

Onze factuur hebben we vandaag betaald, dat hoort zo zeker als het werk goed is. Hopelijk komt deze mail terecht bij de desbetreffende mensen!
Nogmaals dank aan iedereen.

D. Theocharidis

Ik had een berichtje gekregen van iemand die bij jullie is geweest om een prijs aan te vragen. Hij twijfelde nog wat en vroeg mijn ervaringen. Ik heb gezegd dat alles netjes is verlopen en dat hij niet moet twijfelen. Hij heeft nu definitief voor jullie gekozen.

Bedankt voor de vlotte samenwerking!

Denis &Clair

Kristof, Hugo en Stijn,

We zijn nu 2 weken verder en zouden jullie willen bedanken voor al het werk dat jullie gedaan hebben. Het team dat bij ons is geweest voor plaatsing van ramen en deuren was top, heel professioneel. De werken zijn perfect uitgevoerd, waarvoor onze dank.  

We hebben de nodige uitleg gehad over ramen en deuren. We genieten nu nog elke dag van het mooie resultaat.