Profielen

Thuis in elke stijl

Je woning weerspiegelt je persoonlijkheid. Discreet en sober of net heel uitgesproken? Of iets daar tussenin? Oben biedt ramen en deuren in drie uitgesproken stijlen, op maat van jouw karakter!

Functionele stijl

1. Functionele stijl: sober en ongecompliceerd

Tijdloos door zijn eenvoud. Deze standaarduitvoering is dé keuze voor wie houdt van sober en ongecompliceerd design.

Renaissancestijl

2. Renaissancestijl: rustieke details

Ideaal voor de renovatie of restauratie van pastoriewoningen en herenhuizen. Of voor klassieke nieuwbouw. Deze gedetailleerde profielen laten met hun combinatie van ronde en hoekige vormen elke woning baden in een rustieke sfeer.

Modern Design

3. Deco: modern design

Nieuw in het gamma en uitermate geschikt voor een moderne of hedendaagse bouwstijl. De unieke afgeschuinde lijnen van dit profiel zorgen voor een strakke uitvoering.

Een stijl voor iedere woning

Topkwaliteit

Oben werkt al meer dan 40 jaar samen met Reynaers Aluminium. Zo ben je zeker van de beste materialen en systemen, getuige ook het ISO 9001-certificaat en de systeemgarantie van 10 jaar. Het Qualicoat- en Qualanodlabel garanderen perfect lak- en anodiseerwerk

Dankzij de speciale oppervlaktebehandeling staan ramen van Oben ook in agressieve omgevingen hun mannetje – kustgebieden, zwembaden, labo’s met chemicaliën, … Overal blijft de kleur maximaal behouden.