Testimonials

S. Bloemen

Ik wou je nog even laten weten dat ik super content ben van de nieuwe ramen en deuren. Het lijkt wel een heel ander huis.

De geleverde service getuigt echt van vakmanschap. Van het eerste bezoek in de toonzaal tot de plaatsing!

Ik wou nog even een dikke chapeau en merci doorsturen aan de 'plaatsers'. Ongelooflijk welk werk die verricht hebben op die 2 dagen. Het was effe zweten als opeens alle ramen eruit waren maar dankzij teamwork zaten we in de namiddag weer 'winddicht'. Fijn ook dat ze direct met oplossingen kwamen om het 'gat' af te dekken bij het schuifraam(wat nu een panorama venster is geworden). Super vriendelijke mannen. Bedankt.

Spring gerust eens binnen als je in de buurt bent en het resultaat eens wil zien.

I. Theunis - Cachet Interieur

Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan, en dat is erg veel.
Heel veel dank voor jullie eindeloze geduld, want het was geen makkelijke zaak de vergunning vast te krijgen bij de dienst Ruimtelijke Ordening. Gelukkig bleven jullie mij met raad en daad bijstaan, in alle beperkingen aan mij opgelegd. Dit zal ik jullie eeuwig dankbaar blijven.
Jullie hebben niets van moeite gespaard de levering en zorgvuldige plaatsing tijdig uit te voeren, zodat de andere werken konden aansluiten.
Ook de correcte prijssetting, die ondanks alle verwikkelingen die er bij kwamen, hetzelfde bleef, vind ik knap en heeft mij zoveel vertrouwen gegeven : u mag rekenen op mijn aanbevelingen.

Veel dank nogmaals, en ik hoop van harte u en de anderen eens te mogen verwelkomen in de zaak.
Met een vriendelijke groet.

Fons en Paula - Kaulille

Met deze mail willen we jullie bedanken voor het fijne en correcte werk dat bij ons is geleverd. Speciale dank aan Ludo voor het nemen van de juiste keuzes samen met ons. Hij doet zijn job met veel passie Proficiat! Ook een proficiat aan Ernest die ons gedurende het ganse proces de nodige ondersteuning gaf. En natuurlijk niet te vergeten alle bedienden en mensen die alles verwerkt hebben tot dit mooie eindresultaat. Ten slotte onze oprechte dank aan de aangename en fantastische montage ploeg die we graag verwenden met een eigen gebakken wafel.

We maken zeker reclame voor jullie firma. Onze architecte komt volgende vrijdag kijken naar het resultaat. Zij heeft nog nooit met jullie firma gewerkt. Ze is in contact gekomen met Ernest op onze werf en heeft jullie werkwijze zodanig als positief ervaren dat ze al enkele klanten naar jullie heeft gestuurd.

Onze factuur hebben we vandaag betaald, dat hoort zo zeker als het werk goed is. Hopelijk komt deze mail terecht bij de desbetreffende mensen!
Nogmaals dank aan iedereen.

D. Theocharidis

Ik had een berichtje gekregen van iemand die bij jullie is geweest om een prijs aan te vragen. Hij twijfelde nog wat en vroeg mijn ervaringen. Ik heb gezegd dat alles netjes is verlopen en dat hij niet moet twijfelen. Hij heeft nu definitief voor jullie gekozen.

Bedankt voor de vlotte samenwerking!