Tips/FAQ

Per aankoopschijf van 1000,00 euro (nettobedrag excl btw) wordt er een waardebon van 5,00 euro geschonken aan de betrokken architect (uitgezonderd onderaannemingen). De waardebonnen worden automatisch met de post verstuurd na ontvangst van een bestelling door de klant/bouwheer.

De geldigheid van de actie "Oben verwent" wordt steeds met een jaar verlengd. De actie loopt dus zeker tot 31 december 2018, maar ook daarna blijven de waardebonnen geldig tot nader bericht. Bij eventuele beëindiging van de actie zal je persoonlijk schriftelijk worden verwittigd.

De waardebonnen kunnen enkel gebruikt worden in de door ons geselecteerde restaurants en handelszaken vermeld op deze site. Deze lijst wordt regelmatig aangepast.

Dit is niet mogelijk. Je kan de waardebon enkel verbruiken in de door ons gekozen handelszaken en restaurants. Een eventueel verschil met de rekening dien je contant bij te betalen.

Als architect krijg je de waardebonnen toegestuurd. Als je hiervan geen gebruik wenst te maken, kan je de waardebonnen schenken aan een door ons gekozen goed doel. Wij steunen Het Roer te Hasselt, een centrum voor opvang en begeleiding van personen met een handicap. Gelieve de waardebonnen naar het onderstaande adres te sturen.

Het Roer

T.a.v. Dhr Guido Van Paeschen
Kramerslaan 3
3500 Hasselt
T. +32 (0)11 28 58 20

Neen. Of u nu een deel of de volledige aankoop met uw waardebonnen betaalt, de factuur is altijd voor Oben. Op basis van die factuur worden de handelaars vergoed zodat u kan genieten van het voordeel van uw waardebonnen.