Aluminium deuren, veilig & onderhoudsvriendelijk

Als blikvanger van je woning moet je aluminium voordeur aan heel wat eisen voldoen. Ze moet niet alleen inbraakveilig zijn, ze moet ook de elementen weten te trotseren. En daar zit je met aluminium goed! Het materiaal is immuun voor vocht en temperatuurschommelingen én heeft uitstekende isolatiewaarden.

Daarnaast zijn met de profielen van Reynaers Aluminium tal van stijlen en kleuren mogelijk voor jouw deur. Bij Oben gaan we steeds voor aluminium deuren van topkwaliteit: zowel de assemblage als de plaatsing ligt in de bekwame handen van onze vakmannen met jaren ervaring.

 

Jouw aluminium deur in 3 stappen:

Toonzaal

1. Ga voor de juiste look

Je aluminium voordeur is het visitekaartje van je woning. Behalve veilig en energievriendelijk moet ze natuurlijk ook mooi en praktisch zijn. Oben maakt aluminium deuren met verschillende profielstijlen zodat ze overeenkomen met de look die jij voor ogen hebt. Voor al onze deuren werken we met de gerenommeerde Belgische merken Anaf en Fralu. In onze toonzaal vind je van elk merk minstens één voorbeeld.

Om jouw mooie aluminium deuren bovendien zo praktische mogelijk te maken, bieden we een waaier aan bedieningssystemen aan. Ga je voor een naar binnen draaiende enkele deur? Of naar buiten? Of wat dacht je misschien van een pivoterende deur?

Ook maatwerk is altijd mogelijk, en niet per se duur. Kortom: de perfecte buitendeur ligt binnen handbereik!


Toonzaal

2. DENK AAN JE ENERGIEFACTUUR

Net als je ramen, vormt de buitendeur een niet te missen aandachtspunt in de bouwschil. Het is heel belangrijk dat de warmtedoorgangscoëfficiënt of U-waarde overeenkomt met de overige delen van de bouwschil, zoals de muren en het dak. Is dit niet het geval, dan wordt de buitendeur een koudebrug waarlangs kostbare warmte verloren gaat. Schenk daarom voldoende aandacht aan de isolerende eigenschappen. In het uitgebreide aanbod van Oben, van standaard aluminium deuren tot superisolerende oplossingen voor passiefhuizen, vind je altijd de deur die je nodig hebt.


Toonzaal

3. HOU INBREKERS BUITEN

Veiligheid is dé topprioriteit bij het kiezen van een aluminium voor- of achterdeur. Bij Oben krijgt elke deur daarom standaard een zevenpuntsluiting die de deur op zeven verschillende plaatsen vergrendelt, in functie van de deurlengte.

Ook een veiligheidscilinder met bijpassende sleutel is standaard. Sleutel laten bijmaken? Dat kan, maar alleen als je het meegeleverde certificaat voorlegt …

Hoef je dan helemaal geen extra keuzes te maken? Toch wel: bepaal zelf hoe ver je gaat! Oben biedt de meest uiteenlopende oplossingen voor toegangscontrole, van kaartlezers en duimsensoren tot aansturing vanop afstand met je smartphone of tablet. Afhankelijk van jouw verwachtingen, zoeken we samen de beste oplossing.


Overtuigd van de keuze voor aluminium en wil je graag een offerte ontvangen voor jouw buitenschrijnwerk?
Contacteer dan onze offertedienst

  • Vrijblijvende offerte
  • Geen voorschotten
  • Gratis kleurstalen
  • 60 jaar vakmanschap
  • Productie in eigen atelier