Bezoek onze toonzaal

De indrukwekkende toonzaal van 500 m2 is hét visitekaartje van Oben. Het is er niet alleen aangenaam om te werken, ook bezoekers vinden er in een oogopslag een enorm aanbod aan producten en mogelijkheden. De toonzaal is ingericht met verschillende modelwoningen waarin aluminium ramen en deuren zitten verwerkt. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe het schrijnwerk er kan uitzien in je woning. Bovendien is het getoonde aanbod constant up-to-date.

Spring zeker eens binnen. Onze medewerkers geven je niet alleen graag een tas koffie van een lokale Zonhovense koffiebranderij, ze luisteren ook graag naar al jouw wensen voor je aluminium buitenschrijnwerk.

En als dat nog niet genoeg is, gunnen we je ook graag een blik achter de schermen. Tijdens je bezoek geven we je een fluo-vestje aan en duiken we ons atelier in. Hier kan je met je eigen ogen zien hoe we bij Oben aluminium ramen en deuren met liefde en vakmanschap gemaakt worden.Overtuigd van de keuze voor aluminium en wil je graag een offerte ontvangen voor jouw buitenschrijnwerk? Contacteer dan onze offertedienst

  • Vrijblijvende offerte
  • Geen voorschotten
  • Gratis kleurstalen
  • 60 jaar vakmanschap
  • Productie in eigen atelier

Openingsuren

Toonzaal Oben

Ma t.e.m. do

8u00 - 12u / 12u30 - 17u

Vrijdag

8u00 - 12u / 12u30 - 15u45

Na de werkuren of in het weekend is steeds op afspraak.

Toonzaal Oben