Aluminium ramen en deuren met Reynaers

Oben werkt sinds 1967 met de profielen van Reynaers Aluminium en behoort tot de selecte kring van geautoriseerde Reynaers Partners. Waarom? Omdat Oben het volledige traject controleert volgens nauwgezette kwaliteitseisen. Van het eerste gesprek tot de productie en de plaatsing. En dat allemaal met eigen mensen.

Met de verhuis naar onze nieuwe gebouwen in 2012 werd ons atelier één van de modernste productieruimtes van alle Reynaers partners. Dit leidde tot in 2015 tot het pilootproject Reynaflow waardoor de volledige productie bij Oben papierloos aangestuurd en gecontroleerd wordt. Ondertussen werd het softwarepakket ook bij andere Reynaers partners uitgerold. Daarnaast krijgen we ook regelmatig bezoek uit het buitenland. Reynaers Aluminium stuurt partners uit alle hoeken van de wereld naar Oben om bij te leren van ons productieproces.

Reynaers werkt permanent aan de kwaliteit van zijn producten. Ze beschikken over het ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagement en bieden tien jaar systeemgarantie op hun producten. De labels Qualicoat en Qualanod garanderen perfect lakwerk en anodisatie.

Kiezen voor kwaliteit

Naast Reynaers Aluminium kiezen we ook onze andere partners bewust. De veeleisendheid die we onszelf opleggen, verwachten we ook bij onze partners terug te vinden. Het resultaat daarvan is een goede prijs-kwaliteitverhouding, een uitstekende service en flexibiliteit. Daar pluk jij als klant elke dag de vruchten van.

Oben, erkend Reynaers partner

Onze partners

Reynaers Sobinco Boermans Glassolutions Renson Besam Wilms Dr. Hahn Somfy