Aluminium veranda’s: verrassend veelzijdig

Verrassend veelzijdig

Het hele jaar door genieten van licht en warmte. Zonnestralen die je woning doen baden in licht. Zelfs een winters waterzonnetje levert al een aangename warmte op binnenshuis. En dat is maar aspect van de talrijke troeven van een aluminium veranda.

Een veranda als extra leefruimte of knusse tuinkamer? Oben ontwikkelt er graag een voor jou, perfect op maat van je wensen. Met aluminium liggen zelfs de meest complexe ontwerpen binnen handbereik!

Buitenkant van een veranda
Buitenkant van een veranda

Verandabouwers

In de productiehal van Oben is een grote ruimte exclusief voorbehouden voor de bouw van veranda's. Vakmannen zetten jouw veranda helemaal in elkaar. Pas als alles tot in de puntjes klopt, maken ze hem klaar voor vertrek naar jouw werf.

Wist je trouwens dat verandabouw nog grotendeels uit handwerk bestaat? Het zaagwerk, de aansluitingen bij de muur, het dorpelplan: het zijn stuk voor stuk zaken waarvoor Oben rekent op de kennis en kunde van ervaren specialisten.

De afzonderlijke ramen en deuren waaruit je veranda opgebouwd wordt, komen integraal uit het vergaand geautomatiseerde productieproces van Oben. Uitvoeringsfouten op de werf zijn daardoor uitgesloten en elk onderdeel draagt dezelfde Oben-kwaliteit.


Overtuigd van de keuze voor aluminium en wil je graag een offerte ontvangen voor jouw buitenschrijnwerk?
Contacteer dan onze offertedienst

  • Vrijblijvende offerte
  • Geen voorschotten
  • Gratis kleurstalen
  • 60 jaar vakmanschap
  • Productie in eigen atelier